OPEN BRIEF MARCEL VAN WING: RED HET REGENWOUD
MENU
Menu
Wat leuk dat u kennis maakt met The Flower Farm! We zijn een andere spread dan dat u gewend bent.

We zijn namelijk een spread met een missie. Ja, u hoort het goed! We zetten ons in tegen ontbossing van regenwoud door palmolieplantages. Daarom maken we 100% plantaardige spread waarbij we de palmolie vervangen door een alternatief waarvoor gegarandeerd niet is ontbost: sheaboter. 

Sheaboter komt van de Karitéboom die van nature groeit op de Afrikaanse Savanne. Er worden dus geen plantages voor gemaakt en er wordt niet voor gekapt. Aan deze boom groeien vruchten die, als ze rijp zijn, vanzelf van de boom vallen. De noten uit de vruchten worden gedroogd, gekraakt, gewassen en verwerkt tot sheaboter. 

Daarna maken we onze spread op een manier zoals je het thuis ook kan maken. 

We mengen zonnebloemolie, sheaboter, water met een beetje citroensap, wortelsap, een snuf zeezout en voegen een vleugje natuurlijk aroma toe aan de spread. Reken maar dat het lekker is! 

Een steeds groter deel van uw gasten wil lekker maar vooral gezonder en duurzamer eten. Met The Flower Farm heeft u een alternatief waarmee u antwoord geeft op deze belangrijke ontwikkeling in de markt. 

Lang leve het regenwoud.
Eat plants free of palm please. 

Met heel veel groeten,
Marcel van Wing
The Flower Farm
The Flower Farm
smeren zonder palmolie mini
  • 10g kuipje
  • verpakt in speciale
  • display doos van
  • 100 stuks

Waar te koop?
U kunt hier de 10gr mini verpakkingen bestellen:

Naam grosier Art. nr.
Van Gelder 250100
Advion 23000706
Hanos 27001260
Bidfood 126282
Horesca Smulders 143509
Horesca Horecavo 74953
Jongens 2520014
Bij The Flower Farm willen we een eerlijk en duurzaam product maken. Daarom hebben we een recept dat alleen maar bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Maar het belangrijkste is dat we geen palmolie gebruiken. Als alternatief gebruiken we sheaboter die wordt gewonnen uit de vruchten van de Karitéboom. Deze boom groeit in het wild op de Afrikaanse Savanne.

Tot slot is het best belangrijk te weten dat al onze producten  gluten, lactose en koemelkeiwit-vrij zijn.
Om uw gasten bekend te maken met The Flower Farm hebben we een paar dingen bedacht die u gemakkelijk kunt gebruiken.

The Flower Farm display doos

The Flower Farm servetten

The Flower Farm mandje

Toen we The Flower Farm-spread gingen maken, wilden we dat op een zo eerlijk mogelijke manier doen. Daarom maken we het zoals je het thuis ook kunt maken. We mengen eerst zonnebloemolie, shea boter, water, citroensap en wortelsap, en doen er dan een snufje zeezout bij. Om het goed te laten binden voegen we een plantaardige, natuurlijke emulgator toe (dat zou je kunnen vervangen door een beetje eigeel, maar dan is het niet meer vegan). Tot slot voegen wij vitamine A en D toe. Zo eenvoudig kan spread zijn.

Meer informatie kunt u vinden op onze website

WWW.THEFLOWERFARM.NL
Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar foodservice@theflowerfarm.nl of bel direct via +31622410358